Sheriffen skider på det hele

Eller rettere, det burde være skyder, for der er ikke nogen tvivl i Søren Svin(d)s ‘hjerne’ om at han er en farlig mand for forbryderne. Men nu er han tilfældigvis venstre politiker, hvilket gør at betegnelsen ‘mand’ ikke må tages alt for alvorligt.

Der er tåbelige folk der smadrer ruder i København, under påskud af at være en del af ‘Reclaim the Streets”. En lille flok fjolser der ikke fatter hvordan man opfører sig, ødelagde bygninger, ruder og mure, og kastede molotov cocktails mod politiet. Dette er ikke i orden. Det er faktisk utroligt meget ikke-i-orden, og for en sjælden gangs skyld er jeg enig med Søren Svin(d), nemlig at de som kaster med molotov cocktails skulle straffes for mordforsøg. Men så stopper enigheden også.

Den nye Sheriff, som Svin(d) ynder at se sig selv som, fremstår som en person der går ind for lov og orden, og tordner mod de forbrydere der formaster sig til at smadre ruder i København. Hvor ville det dog være vidunderligt om Svin(d) også tordnede mod de domme der indimellem bliver afsagt i sager om mord. Eller, som retten kalder det, acceptable trafik drab hvor gerningsmanden ikke kører alt for vildt.

Senest er der faldet dom i en sag fra Fredericia,  http://frdb.dk/article/20150807/ARTIKLER/150809194?utm_source=sprinkle&utm_medium=widget-552d2c46b6a8d&utm_content=frdb.dk

En mand kører omkring 89 km i timen i en 50 km zone, og dræber en kvinde der kører på knallert. Alene farten skulle være nok til at sende ham bag tremmer i lang tid. Men nej, sheriffen vil gerne love bål og brand mod de tåber der smadrer ruder og bringer andre i fare. Men de der rent faktisk dræber andre, de kan godt slippe med 8000 kr i bøde og en betinget frakendelse af kørekortet i 3 år. Det er godt nok billigt for at slå ihjel…

Men venstre og de konservative har jo gentagne gange talt imod den intense klapjagt mod bilister hvis eneste brøde er at de kører alt for stærkt, til fare for alle i nærheden. Lov og Orden må siges at være mere snæversynet end man kunne have håbet.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.