Den onde spåmand.

Ondskaben har sejret, men ikke så meget som de ville hvis Liberal Saxo Bank var kommet i regering.

Grunden til at de onde griner er at det er en af deres egne, nemlig Jørn Neergaard, der bliver beskæftigelsesminister. Manden, eller hvad vi nu skal kalde dette stykke menneskeligt affald, der har kaldt Danmark for ‘Taberland’. Manden der er cirka lige så glad for og stolt af sit land som Danmark er stolt af at beværte familien Levakovic. Uden sammenligning, iøvrigt. I det mindste er Levakovic ikke forklædt som agtværdige borgere.

Når nu Jørn Neergard, eller ‘Mester’ som Lokke kalder ham, tiltræder bliver hans fornemste opgave selvfølgelig at fjerne Klynkerne. Disse usle mennesker der tillader sig at kræve ydelser de kan leve af. Ydelser der gør at deres børn kan have enkelte fritidsinteresser, og ydelser der betyder 3 måltider om dagen.

Nu ved Jørn Nederen selvfølgelig godt hvordan man skaber flere jobs, og hvordan man motiverer Klynkere til at komme igang. Gulerødder er så meget sidste år, nu til dags skal de presses. ‘Som citroner’, som Jørn Nederen ynder at sige når pressen ikke er i nærheden. Det er ihvertfald det jeg til enhver tid ville forvente fra en mand der kalder Danmark for ‘Taberland’.

Men en dygtig spåmand, det er han ihvertfald. For med udnævnelsen af Jørn Nederen til beskæftigelsesminister  og Søren Pind til justitsminister, så er Danmark netop officielt gået over til at være et Taberland.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.