De fordømte indvandrere

Luk nu de grænser, spær de forkerte steder og spender pengene fra ældrechec….snylterchecken på at informere folk om de ‘rigtige’ problemer. Nemlig de små ækle indvandrere. Ikke de folk som kommer til landet, men de tanker der gør. Normalt ville man sige ‘ideer’, men da det ord er positivt ladet vil jeg undlade at benytte det i denne omgang. Internettet er vidunderligt på mange punkter, men desværre kan det misbruges til at få det til at se ud som om visse tanker er utroligt positive, selv om de reelt er ødelæggende for et samfund.

De ækle indvandrere er svære at spotte, svære at opdage før de er her i flok, og umulige at bekæmpe, thi mod dumhed kæmper selv de fleste Alvinister forgæves. Der er 3 nye grupperinger i landet i disse dage. De er nu nok ikke så nye igen, men det er nyt at de er blevet så udbredte at de stikker hovederne frem og står ved hvad de er. Og tag ikke fejl, de virker harmløse, og du vil til enhver tid høre det gamle argument ‘det er ikke ideer der slår folk ihjel’ som forsvar, eller ‘der er jo andre der er meget værre’, hvis du agter at sætte dig op mod dem.

Djurs Sommerland har modtaget de første begavede input fra de ækle indvandrere. Denne gruppe er moralske, forkastelige og frastødende, men magter alligevel at holde fanen højt, da ‘de jo beskytter folk mod ting de ikke selv anede de skulle beskyttes imod’. Smittebæreren, Josef Nielsen, er vendt tilbage til en enkelt af de gamle dyder, nemlig at mødes så andre kunne blive smittet. I de gode gamle dage mødtes forældre ofte hos det barn der havde mæslinger, og så medbragte de deres egne børn som så kunne få sygdommen overstået. Josef gør det samme, han kalder bare sin smittegruppe for “African Empowerment Center Denmark”. Og pludseligt har gruppen opdaget at der for snart 20 år eller mere siden blev bygget en forlystelse der hedder “Hottentot karrusellen” og en der hedder “Kannibal Gryderne”. Det er simpelthen så svinsk som det kan blive, udtaler lille Josef og nævner i samme åndedrag muligheden for en “Jødepark”. Når man opkalder en forlystelse efter gamle ting, så risikerer man jo at folk bliver forhærdede forbrydere! Tænk på alle de børn som tror de leger i en forlystelsespark, helt uvidende om at de reelt er i en hjernevask, som skal forvandle dem til Ultra Racister! Det må stoppes, tænkte Josef tydeligvis, og begyndte en kampagne for at få de ækle navne ændret.

Liberal Saxo Bank Alliance er en anden indvandrer. “Hvis vi ikke får vores vilje skal I bare se hvor meget vi så kan sabotere. Ikke relevante ting, men bare alt, så I rigtigt fortryder at I ikke bare makkede ret”. Samarbejde er en skændsel, det er in at aflevere et ultimatum.

Og den sidste skrækkelige indvandrer, som har inficeret BT. Seneste påfund er en afstemning om det bør stå øverst på en blå regerings dagsorden at sænke topskatten. Svarene burde være reduceret til 2 eller 3 simple muligheder. Ja eller nej, måske et ‘ved ikke’ klemt ind også. Men BT mener det er for svært uden tolkninger, så der skal lige indføres lidt ekstra ord, nemlig ” Nej, lavere skat for små indkomster er vigtigere” samt “Ja, den høje topskat er ren socialisme”. Og voila, socialisme er forvandlet fra et begreb og en politik til et skældsord, præcist som i USA hvor man ofte kalder sygesikring for ‘socialist health care’, hvis man er liberal.

Disse 3 indvandrere er svære, men ikke umulige at gøre kål på, men det kræver enten tålmodighed eller en meget solid kæp til at banke fornuft ind i hovederne på de smittede.

Josef burde kureres for sin Svenske Tilstand, som læger ofte kalder sygdommen, så han ikke længere kigger i gamle bøger og leder efter opdigtede trusler han skal gøre opmærksom på at han beskytter folk mod.

Vores svinske pampere i Liberal Saxo Bank er inficeret med Tea Partyisme, en form for politik hvor alt er “Min måde eller svinene vinder”. Intet er under lavmålet, og intet er for uværdigt. En sygdom der nok har haft utroligt nemme vilkår hos Joachim Dumsen og Ole Birk, må man sige.

Sidst men ikke mindst, socialismofobien, den frygtelige indvandrer-ide der får folk til at tro at socialisme er et skældsord, og er overbeviste om at så længe de kalder noget for ‘Socialisme(emne)”, så vil alle græde af forargelse og være enige om at det ikke kan være godt. Socialisme Samuelsen, for eksempel, kunne pille meget overbevisende ved deres Førers ufejlbarlighed.

Rigtig mange tror at man skal passe på hvis man ser en mand med en anderledes hudfarve, eller en person som tildækker sit hår. Men de rigtigt farlige indvandrere er de ideer man troede oplysningstiden havde udryddet for århundreder siden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.