Det lille glashus

I dagens BT kan man læse at Inger Støjberg, danmarks mindst rationelle politiker for hvem sandhed betyder at skrige højest, mener at der er 31 grunde til ikke at tro på Helle Thorning. Nu vil jeg til hver en tid kalde Inger Støjnar for snæversynet, men her slår hun da alle sine tidligere rekorder. Jeg kan komme med mindst 200 grunde til ikke at tro på Helle Thorning, ikke kun de 31 der refereres til.

Men hvem er det der anklager Helle Thorning for at være uærlig? Er det Inger Støjnar, som forsvarer drukmåsen ved enhver lejlighed? Er det den samme skrigemaskine der stod forrest og forlangte, på alle danskeres vegne, at Helle Thorning og Stephen Kinnock fremlagde alle skattepapirer, for kun på den måde kunne der komme klarhed over om der var betalt skat? Samme Støjnar der var tavs som Birthe Rønn da Lokke (igen) havde rod i sine bilag, og ikke ville dokumentere at der var svaret skat af det tøj han ikke selv havde råd til? Samme Støjnar som skriger op om tallet 454.215 som enkelte kontanthjælpsmodtagere får, mens hun er tavs som Lokke når det drejer sig om hendes egne cirka 1.3 millioner årligt?

Alle folkevalgte kunne gøre klogt i at lære sig selv at det er bedre at forklare hvad man selv vil forbedre fremfor kun at skrige om andres fejl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.