De arbejdendes problemer

I disse dage er der gået mode i at lade pampere udtale sig om arbejde. Ihvertfald hvordan de opfatter arbejde, ud fra hvad de læser og hvad de hører, både hos Liberal Alliance, Paradise Hotels helt eget fan-parti drevet af Saxo bank, og fra 3F, en såkaldt fagforening der i tidernes morgen, for meget meget længe siden, varetog de arbejdende folks interesser.

Begge grupper får koldsved i navlen og små panikanfald hvis de ikke får lov til at optræde i pressen, hvilket er lykkedes dem begge i denne uge, endog med næsten samme budskab : Problemer for det arbejdende folk som det arbejdende folk ofte slet ikke er klar over de havde.

Saxo Alliance, eller Liberal Saxo, eller hvad de nu skal kaldes, har igen haft Ole Birk inde over nogle protestskrivelser vedrørende hvornår man står til rådighed for arbejdsmarkedet. Jeg er da nok lidt enig, hvis man har hele ansigtet dækket af tatoveringer og ikke forstår hvorfor det er svært at arbejde, så er man lidt dum. Men derfra og til at sige at hvis man klæder sig anderledes, gør noget anderledes eller kan lide ting der er anderledes, så skal man fratages en eventuel kontanthjælp er måske lidt langt ude. Udover det sædvanlige Liberale Saxo i forslaget, nemlig at det er hamrende usympatisk, så er det lidt tankevækkende. I bund og grund er det som Saxo Alliance jo siger, at hvis man foretager sig noget der svækker chancen for at få et arbejde, så skal man straffes hvis man er på offentlig forsørgelse. Det virkeligt tankevækkende i denne sammenhæng er så at det ikke er 3 uger siden at Henrik Dahl, Middelmådighedens Makværk indenfor sociologer, klynkede over at han ikke har kunnet få arbejde siden han meddelte at han opstillede for Liberal Alliance. Så medmindre Ole Birk vil påstå at hans nye partifælle, Henrik Dahl, er fuld af løgn, så må man jo gå ud fra at Ole Birk mener at personer som opstiller for Liberal Saxo skal fratages deres eventuelle kontanthjælp, da de jo foretager sig noget som gør det svært for dem at få arbejde. Set med normale øjne er ligheden skræmmende stor, men jeg tvivler på at det nogensinde vil trænge igennem til Ole Birk. Hans store fornøjelse er at komme med udtalelser der er sikre på at komme i pressen fordi de er meget langt fra normal tankegang, hvorefter han ikke vil vende tilbage til gamle emner.

3F er så ude med et helt andet emne, men ligeledes et problem for det arbejdende folk som mange arbejdende folk ikke er klar over er et problem. Det skal være nemmere at springe ud som homoseksuel på arbejdspladsen, det er muligvis utroligt svært at gøre indenfor håndværksfag. Det kan da godt være, men ville det ikke være nemmere at tage på arbejde som det menneske du er, istedet for den seksualitet du har? Jeg mener, der var udtalelser fra en fyr som holdt mund med at han var bøsse på byggepladserne, for han mente det ville afstedkomme mobning….Ja, joeh, jeg kommer heller ikke ind på en byggeplads og går rundt til alle de andre håndværkere og præsenterer mig som heteroseksuel. Jeg har bestemt intet imod bøsser. Jeg har faktisk heller ikke noget imod heteroseksuelle. Men jeg har virkeligt noget imod alle de folk der absolut skal hvine op om deres seksualitet, uanset hvad den er, og bruger den som et skjold imod en verden der er ligeglad. Hvis du er en bøsse, og samtidigt dum, så kalder jeg dig dum. Du kan kalde det lige hvad du vil, og du kan klynke herfra og til 3F’s hovedkontor om at jeg ikke kan lide bøsser. Det gør ikke din holdning mere korrekt. Det er din dumhed jeg er imod, ikke din seksualitet. Jeg er ligeglad med din seksualitet. Jeg kan lide dig hvis du er en rar person, jeg afskyer dig hvis du er idiot eller liberal, hvilket egentligt er det samme. Og så må du egentligt have lige nøjagtigt den seksualitet du selv foretrækker, den påvirker ikke min bedømmelse af dig som person. Men nu hvor 3F mangler medlemmer så er det nok ganske rart at finde et emne der er rimeligt harmløst at kaste sig over, istedet for at hjælpe deres medlemmer med efteruddannelse, bekæmpe social dumping og stoppe ulovlig udenlandsk arbejdskraft.

Både 3F og Liberal Saxo skulle have en fast plads i hver avis. Bare en enkelt side, hvor de kan fremføre deres synspunkter dagligt. Så ville vi andre blive fri for deres gøgl og idioti, for de holdt det på deres helt egen side, som man bare kunne springe over.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.