Luk Danmark for dem der ikke vil.

Vores tidligere statsminister, et af de få eksempler på en nogenlunde velfungerende alkoholiker, er kommet med en del alfaderlige ord. Hans trofaste støtte, Inger Støjberg, er kommet med ligeså mange ord, men de bliver dog ikke klædt ud som alfaderlige.

Det Lokke vil (i denne uge, i det mindste), er at lukke Danmark for dem der ikke vil. Hvad det er de vil og ikke vil, det er lidt mere uklart. Han mener det er sværere at integrere en person fra Uganda end en person fra Sverige….Jaeh, det er vel egentligt ikke nogen kæmpe overraskelse, medmindre man er tilhænger af venstre, Danmarks Floskel Parti. Men sproget og kulturen kan udgøre en rigtig stor barriere, men det er vel for pokker ikke fordi det stakkels menneske fra Uganda ikke vil, det er da mere et spørgsmål om at alt er nyt, derfor tager det længere tid.

Hvad er det så, dette de vil og ikke vil? Jeg er i tvivl.

– Vi ønsker et Danmark, der er åbent for dem, der kan og vil. Vi ønsker et Danmark der er lukket for dem, der ikke vil, understreger Løkke.

Hvad understreger han? At nogen vil og nogen ikke vil. Men hvad er det de vil og ikke vil? Lad os gå tilbage til tolkninger, en vane som alle der lytter til venstre har. Det meste de siger er meget simpelt (af hensyn til egne vælgere, naturligvis), men meget uklart. En ganske almindelig antagelse kunne være at det er de mennesker der vil opføre sig ordentligt. Være danske, tage ansvar og gøre hvad de kan for samfundet.

Hvad ellers er der at ville og ikke ville? Venstre må, efter al logik, mene at hvis man vil Danmark, så vil man overholde de regler og normer vi nu engang har her i landet. Og jeg er da til dels enig. Men det er modigt af Lokke at komme med en udtalelse der, hvis det blev gennemført, ville skabe 175 ledige pladser i folketinget.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *