Magnus Heunickes 1.maj

Hvad var 1.maj egentligt tænkt som? En kampdag er mange ting, men der blev jo ikke kun ment bål og brand i gaderne. Det var en mulighed for at vise at man stod sammen. At solidaritet ikke kun ville være en fremtidig fagforening i Polen. At vise at man kunne meget mere når alle var enige.

Og hvad er det så idag? S og SF klynk, og folk der i afmagt lader sig rive med og enten hepper på intetheden (S og SF), eller lader aggressionerne få næsten frit løb. Begge dele er lige forkerte. Men så er det jo godt at vi har Magnus hEUnicke til at lave oprop til det danske folk. Ikke via flyveblade, men via Twitter. Og det er nok en ret præcis betegnelse af Magnus på engelsk, en twit.

‘Flot af fjolserne at det næsten lykkedes dem at ødelægge vores 1. maj. Respektløst. Er det sådan I vil have vi skal behandle hinanden?’

Ødelægge -deres- første maj? Og jeg store naive idiot der troede at 1. maj var for -alle- arbejdere, ikke kun S og SF med deres rygklappere. Magnus må jo finde trøst i hans og partiets hævn : Hvor ‘idioterne’ kun ødelagde deres 1.maj, så har S og SF’s politik ødelagt mange flere dage for langt flere mennesker.

“- At vi får nogle meningsmålinger, der ikke er gode, tror jeg ikke har noget som helst med det at gøre.” udtaler Magnus til Ekstrabladet….Ja, og det skyldes ikke utilfredshed med regeringens politik at de får dårlige meningsmålinger. Rent faktisk skyldes de dårlige meningsmålinger at der er mange tilfredse vælgere, vil jeg antage at S mener. De vælger så at give S en dårlig karakter i alle meningsmålinger for at fastholde den energiske og socialt ansvarlige politik som S er blevet kendt for at føre. Det er kun en teori, men den er faktisk ikke så usandsynlig, S har tidligere bortforklaret stærkere holdninger med færre argumenter.

“- Man møder op til et arrangement, hvor folk er inviteret til at tale. Vil man ikke lytte, så må man lade være med det. Men hvis man saboterer oplevelsen for alle de andre, så er det meget, meget langt fra demokratiet, og det er fuldkomment respektløst for dem, der har ansvaret for det her land.” udtaler han endvidere til Ekstrabladet. Og han har fuldstændig ret. Vil regeringen ikke lytte til normale protester, så må de lade være. Men så skal de ikke sabotere andres 1.maj ved at klynke og lyve endnu mere omkring deres blå politik. Det er fuldkomment respektløst overfor dem der har stemt på hvad de troede var en rød regering.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *