De svære 120 dage

Kort tid før valget blev jeg kontaktet af en formummet skikkelse, der kun præsenterede sig som Karsten Dybvad. Hvem han var, var ligegyldigt, sagde han. Hvad han havde været var ligegyldigt, korrigerede jeg ham. Bogstaveligt talt. Han havde en bøn. En stor bøn. Han havde opdaget at selv mange af de statsansatte fandt frem til Alvinismen for at se hvad der var rigtigt og forkert, og det satte han ikke pris på at de lærte. Så han ville værdsætte (til et ikke nærmere specificeret 8 cifret beløb, i størrelsesordenen “Pension fra LO”) at jeg ville holde mig fra at informere de sande troende om sagernes rette sammenhæng i 120 dage. Derefter ville regeringens og oppositionens løgne være trængt ind, og være svære at erstatte med sandhed.

Jeg accepterede, selvfølgeligt, da Alvinismens sandheder altid kan fortrænge løgne, om der er gået 1, 120 eller 1200 dage. Men…..jeg havde ikke taget højde for vore dages politikere, så hermed, under 20 dage før jeg havde tjent et ikke nærmere specificeret 8 cifret beløb (i størrelsesordenen “Pension fra LO”), kan jeg ikke længere tie. Væmmelsen presser på, for omend jeg gentager mig selv har uærligheden og hykleriet aldrig været på disse niveauer. De 3 historier jeg gerne vil gøre opmærksom på, og som har kostet mig et ikke nærmere specificeret 8 cifret beløb (i størrelsesordenen “pension fra LO”), er som følger.

Piperal Alliances leder, Anders Leflesen, er en lovlydig mand. Så lovlydig at han altid betaler sine egne og sine børns bøder og gæld, uden hensynstagen til hvordan denne gæld er opstået, og uden hensynstagen til om de penge han betaler bruges til at købe ting til at ødelægge andre folks børns liv. Det må da siges at være en imponerende lovlydighed. At ‘almindelige’ borgere kan føle sig magtesløse kan være forståeligt, men der er ikke ligefrem kommet mange forslag fra Leflesen til at bekæmpe narkohandel, et emne (narkohandlen, ikke bekæmpelsen af denne) han kender indgående.

Anders Leflesen, kom med dine forslag! Hvad skal ændres ved loven for at en ‘mand’ som dig vil turde stole på politiet? Hvad skal laves om for at folk som dig ikke længere ustraffet går ind og betaler narkohandlere istedet for at gå til politiet? Du er i folketinget, du kan godt fremsætte dine forslag, ved du vel nok?

Det mest imponerende ved Leflesen var, da han stillede sig op og sagde “Jeg er stolt af min søn”. Reelt betyder denne sætning, oversat : Min dreng, du har en rygrad som en druknet regnorm. Du ligger under for gruppepres, begår ulovligheder når du køber narko, og lader mig hænge på gælden. Du kunne have brugt din tid på at dygtiggøre dig, men du ville hellere tage narko. Du har ingen arbejdsmoral, og dine metoder er tvivlsomme. Jeg er stolt, og der er altid plads til folk som dig i mit parti.

Den anden historie som vækkede forargelsens varme flamme i mit lille hjerte er om Thor Møg’er, vores nye skatteminister. Han ville styrke Skat, havde han sagt. Og så fjernede han 797 stillinger ved Skat. Med en meget egenartet logik mente han at når den tidligere regering ville fjerne 1000 stillinger, så styrkede han den ved kun at fjerne 797….Jeg håber aldrig nogensinde at Thor Møg’er skal styrke noget som helst i mit liv. “Ja, jeg hjalp dig jo mod narkohandlerne, så du skal være glad. De ville klippe 10 tæer af dig, men jeg fik dem overbevist om at de skulle nøjes med 9 fingre”.

Den sidste, men så absolut sjoveste, er Pernille Frahm. Hun er, til sin store ærgelse, røget ud af folketinget, og har nu søgt job i 4 måneder uden at finde noget. Et faktum hun får lov til at klynke over på DR’s hjemmeside. Helt ærligt, hvis den side vil skrive en artikel med 10 linier om hver af de folk der blev ledige indenfor det sidste år og nu har været uden arbejde i 4 måneder, så blev det en MEGET lang artikel, gjorde det ikke?

Pernille Fråhs mener at hun er negativt stemplet som tidligere politiker. Ja, Pernille Fråhs, dine tidligere evner eller mangel på samme stempler dig overfor de folk der har kendskab til dine arbejdsevner eller mangel på samme. Det er faktisk sådan for os alle. Når du nu har siddet i årevis og skiftet holdning og mening hver anden dag, og løjet dig frem til alle dine ‘resultater’, kunne det så ikke være denne totale mangel på ærlighed og sandfærdighed der havde givet dig det negative stempel? Man ligge som man har redt, har man tidligere sagt, og jeg har aldrig hørt om ærlige politikere (der har haft svært ved at finde et job efter folketinget).

“- Det er klart en problematisk udvikling, for det kan betyde, at vi ikke får de bedste politikere, fordi jobbet ikke er attraktivt nok, siger Tim Knudsen.” Citat fra DR….Mener Tim Knudsen virkeligt at vi har de bedste politikere nu? Det siger vist mere om Tim end om politikerne.

“Ifølge headhunterfirmaet Mercuri Urval skyldes ekspolitikernes jobproblemer ofte, at de ingen reel erhvervserfaring har. Mange har end ikke færdiggjort en uddannelse.” – Igen et citat fra DR. Tydeligvis fra et firma der er statsfjendtligt. Røde Lejesvende hele bundtet. Hvornår er erhvervserfaring og uddannelse nu blevet vigtigt for politikere?

 

Som sædvanligt er disse små historier udsendt på det engelske nyhedsbrev istedet for som tidligere at blive oversat herinde.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.