Forbyttede Fordums-idealer

Indrømmet, overskriften er ret søgt. Men det må det også siges at være, når man kalder fjolser for Freedom Fighters. Først og fremmest, Dumuelsen (Anders Samuelsen, hvis nogen er i tvivl) : Hvad er der galt med det danske sprog? Forblommede Floskler, Fantastiske Fejltagelser, Fortabte Fremtidsvisioner og Fejlslagne Forbiere. Værsågod, her er 4 fantastiske måder at bruge FF forkortelsen som er meget mere beskrivende for Liberal Alliance end Freedom Fighters, og de er endda alle på dansk.

Nok om sproget, men selve ideen? Hvem er det de bekæmper? Hvor er det friheden er trængt? Hvordan er det de kæmper? Jeg har et seriøst gæt, men det kunne da også være sjovt at høre det fra Dumuelsen selv, hvorfor betegnelsen Freedom Fighters er valgt. Der må jo være en grund han selv kender bedst.

Mit seriøse gæt : Dumuelsen er træt af at pressen kører hetz på hans lille parti. Derfor skal selvsamme presses ondsindede løgne og forsøg på bagvaskelse gøres til skamme. Da denne opgave ville være mere end selv verdens bedste PR gruppe vil være i stand til, bruger man de dumme unge.

Man kan jo bare se på ‘smædekampagnerne’ der har kørt i den sidste tid : At Dumuelsen pjækker fra alt seriøst arbejde for at sidde og komme med dumsmarte bemærkninger og fortælle hvad han ville gøre hvis han kunne, istedet for at passe det arbejde han er valgt til, blandt andet i udvalg og byråd. Og hvordan selvsamme Dumuelsen redigeres til at hidse sig op istedet for sin sædvanlige saglige opførsel, og hvordan man slører hans stemme, så det lyder som om han skriger op om røde lejesvende. Og senest hvordan pressen kaster sig over det faktum at alle hans top-kandidater havde travlt, og derfor ikke kunne svare på spørgsmål.

Lad os dog tage dem en ad gangen. Dumuelsen pjækker : Ja, du er en pjækrøv. Kan du ikke passe dit arbejde i byrådet, så lad en suppleant overtage. Det kan da ikke blive ringere, kan det?

Dumuelsen hidser sig op : Ja, du blev hysterisk fordi pressen ikke faldt på halen af begejstring over Liberal Alliance og deres fantastiske og hårdtarbejdende kandidater. Og helt ærligt : Udtrykket Røde Lejesvende er lidt slidt, er det ikke?

Dumuelsen og Liberal Alliance besvarer ikke spørgsmål : Igen korrekt. Er det fordi kandidaterne ikke aner hvad Liberal Alliances politik er, eller er det fordi der ikke er nogen officiel politik? Det er da ret relevant at vide om dine kendis-kandidater interesserer sig bare en smule for din politik, skulle man tro. Men nej, istedet opretter man Fanatiske Fjolser, så man rigtigt kan gøre sig selv til grin. Jeg er især vild med en kommentar på DR’s hjemmeside : “Hele formålet med denne “historie” var jo at få skovlen under Liberal Alliance. Partiet faldt dog ikke for dette set-up. Jeg er næsten flov over at betale licens.” Skrevet af en Alexandra. Helt ærligt, Alexandra : Din flovhed over at betale licens er intet i sammenligning med fornuftige menneskers flovhed over at betale parti-støtte via skatten til Dumuelsen og hans Freedom Fighters. Hvordan kan spørgsmål til noget partis kandidater nogensinde blive til forsøg på at få skovlen under samme parti?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.