Den perfekte løsning.

Sygeplejerskerne skulle have mere i løn. Det mente de selv, og det mente selveste Mor Mette som normalt nok ved hvad der er bedst for alle andre.

Og naturligvis skal de have mere i løn. Man kan ikke sammenligne samlet løn for folk med forskudte arbejdstider og genetillæg med den samlede løn for vores alle sammens elskede DJØF’ere der arbejder mindst muligt i dagtimerne. De ville jo også få diverse tillæg for weekendarbejde, natarbejde og helligdagsarbejde, hvis de nogensinde skulle få en trang til at udføre ærligt arbejde.

Sammenligningen kan velsagtens anses for rimelig hvis lønnen for 1 times arbejde midt på en hverdag sammenlignes. Det er vel sund fornuft? Men alt dette er ligegyldigt nu, for sygeplejerskerne får det de bør få, det siger en Lønstrukturkomite selv.

https://nyheder.tv2.dk/business/2023-05-26-laekket-udkast-disse-faggrupper-faar-for-meget-og-disse-faar-for-lidt-i-loen

Man kan ligefrem høre levebrødspolitikerne, de der har taget en universitetsuddannelse til politiker, komme med deres klare svar. “Når lønnen er passende og vi stadigt ikke kan rekruttere, så må der mangle noget andet. Sikkert klart lederskab. Ledere og mellemledere. Jo flere af dem vi får ind på sygehusene, jo flere sygeplejersker vil løbe tilbage til sygehusene i håbet om at få et job hvor der er ordentlig ledelse og rigeligt af den”. En leder for hver lønslave må vel være passende, det er næsten lige så mange ledere som hæren. Det er jo nærmest en perfekt løsning.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.