Naturligvis.

Moderaterne vil privatisere affaldshåndtering. Naturligvis.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/klimaordfoerer-om-liberalisering-af-affaldssektoren-det-er-et-noedvendigt-sats

For al erfaring viser jo at privatisering er den perfekte måde at drive et kritisk område på. Se bare på hjemmepleje hvor der næsten ingen konkurser har været. Vaccineproduktionen, som man solgte på det perfekte tidspunkt med en enorm fortjeneste!

– Vi bliver nødt til at gøre et eller andet, velvidende at det er et meget komplekst område, og velvidende at det er der er nogle usikkerheder, man bliver nødt til at tage hånd om undervejs, siger Liltorp i Deadline.

Ja, de usikkerheder er jo intet problem, for det lykkes altid med privatisering. Se bare på el-sektoren hvor den frie konkurrence fungerer, for ingen firmaer har tjent milliarder på el sidste år. Privatisering virker!  Det er vel ikke værre end nedskæringerne indenfor Skat, da man planlagde (med lidt usikkerhed) at kunne spare 2000 stillinger væk takket være det ufatteligt gennemprøvede og effektive system EFI.

Hvis man er nødt til at gøre noget kunne man vel også overveje at få det hele til at fungere? Og anse det som kritisk infrastruktur, som ikke lige skal privatiseres. Så man måske undgår at et privat firma, der håndterer affald for måske 200.000 husstande, vælger at udbetale store lønninger og desværre være nødt til at gå konkurs eller få et par millioner i tilskud.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.