Stemme om det? Helst ikke.

Borgerne kunne jo stemme forkert!

https://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-afviser-folkeafstemning-om-store-bededag-skal-vi-saa-have

Skal vi så have afstemning hver måned, spørger Mor Mette….Det kommer vel an på hvor mange helligdage du vil sløjfe, er det planen at stryge en hver måned? Her er lige et point til Mor Mette for dagens dumme svar fra hendes side.

Men oppositionen er ikke bedre. De sidder og tuder og klager over at det er forkert. Men det ene våben de har vil de ikke bruge. Så lad være med at tude!

Og hvis Mor Mette og hendes håndlangere er bekymrede for en afstemning om måneden, så kan man da antage at det nok ikke er så tit hvis der skal holdes en hver gang regeringen vil sløjfe en helligdag, det er trods alt ikke sket så pokkers mange gange. Det ved selv Mor Mette vel?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.