Smerterne i maven.

Latteren runger, og på et tidspunkt kan man mærke at smerterne tiltager. Rungende latter igennem flere dage kan være usundt, så man må håbe folkene fra Venstre snart tier.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/v-profil-efter-loeftebrud-i-minksag-man-kan-stole-paa-venstre

Ærlighed er ikke en dyd, indflydelse og ministerbiler er. Sådan kan Lilleholts svar meget let oversættes. Det er ikke et problem at man ikke holder de løfter der er afgivet, blot man får noget andet til gengæld. Det er svært ikke at klukke sagte for sig selv når man forestiller sig en venstremand i banken. Alt kan loves, men det er ikke et problem at bryde aftalerne hvis bare man føler noget andet er bedre.

Og Venstre kan kan stole på…kan man sige det uden at få nervøse trækninger, så er man klar til at gå i folketinget for venstre.

Adspurgt om man kan forvente store indrømmelser til gengæld for løftebrud af den størrelse er svaret

– Det håber jeg. Det har jeg en helt klar forventning om. Jeg tror, det bliver dejligt. Jeg håber, at vi i løbet af i dag får et regeringsgrundlag, så vi kan komme videre og få dannet en regering og sikre størst muligt Venstre-fingeraftryk.

Så reeelt ved Lille Holt det ikke, men det er helt ok med ham. Han håber, men hvis  Ellemann ændrer aftalen så er han fint tilfreds, så længe han får lov til at bede til at den ikke ændres yderligere. Tro, håb og forventning, mere behøver en ægte Venstre pamper ikke for at have det fint med løgne.

Det virkeligt sjove, og en smule overraskende, er svaret da journalisten spørger om der er noget der ikke er til salg for venstre.

– Ja, men altså for mig er det afgørende indflydelse. Valgresultatet er, som det er. Og så er det afgørende, at vi søger indflydelse og kommer med.

Så svaret er nej, der er ikke noget der ikke er til salg, kan vi konkludere, så længe de får sig rigeligt betalt er det ok at love og lyve.

Det virkeligt imponerende er når Lille Holt siger at “– Man kan stole på Venstre. “. Sjovere bliver dansk politik ikke. Et møde mellem Lille Holt og Komiske Løhde må der da kunne sælges billetter til.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.