De forstår det vist bare ikke.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-10-19-professor-bakker-kirurger-op-de-danske-sygehuse-er-i-frit-fald

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2022-10-19-delt-15000-gange-halvspiste-tarteletter-fra-boerneafdeling-gaar-viralt

Det kan da godt være at der er lidt travlt på sygehusene. Er det så skidt? Så er de ansatte da fri for at kede sig. Og ventetider? Ja, det er der vel, men står man ikke også i kø i en butik?

De ansatte (og de syge) forstår vist bare ikke det store billede, det billede som alle partier maler på. Skattelettelser! Det er det eneste våben der virker mod alt, fra inflation til nybyggeri over sundhedsvæsenet. Alt kan blive bedre, hvis bare vi får skattelettelser. Og jo mere man giver til de velstillede, jo mere kan de bruge til gavn for alle de almindelige borgere. Så alle ville da vinde på at fjerne arveafgiften (som de fleste aldrig kommer til at opleve) og hæve grænsen for topskatten (så de klamme fattige ikke får direkte glæde af penge, som de alligevel bare pisser væk på trivielle ting som varme, mad og husleje).

Lyt dog til vores kloge og dygtige politikere. Skattelettelser fjerner alle problemer. Og når der så samtidigt effektiviseres, så kan det da være at de dumme hospitalsansatte har andet at gå op i end at stå og tude i pressen. Så kan de lære det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.