Et spørgsmål om tillid.

Mor Mette har tillid til “Spark Dem I Hovedet”-Bertelsen. Hvorfor skulle hun dog ikke have det?

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-08-11-mette-frederiksen-afviser-at-hjemsende-embedsfolk-har-stadig-tillid-til-barbara

“- Det er, når alt kommer til alt, et tillidspørgsmål. Og jeg har tillid både til departementschefen i Statsministeriet, ligesom jeg i øvrigt har tillid til de andre embedsmænd, der er ansat i staten.”

Naturligvis. Barbara har blot gjort det som Mor Mette har bedt hende om, og har du manglende tillid til Mor Mette eller Mester Heunicke, så lev med det. Eller ønsker du ligefrem lig i gaderne? For det er det alternativ Mor Mette ser. Mor Mette eller døde i gaderne. En retorik der ikke ligefrem indbyder til diskussion, for den er Mor Mette så højt hævet over. Hun vil dit bedste, om du vil det eller ej.

Det er et spørgsmål om tillid. Og det er valget, når det en dag kommer, da heldigvis også.

Og en eller anden dag må der da komme et parti der ikke ledes af en kriminel, en nasserøv der får andre til at betale hans tøj eller en blondine med fråde om munden. Der kommer en dag hvor ærlighed kan betale sig indenfor politik. Men nok ikke lige foreløbig, eftersom selveste rigspolitichefen er mistænkt for ulovligheder….Blot ikke af Mor Mette, for hun har tillid til ham eftersom han udfører hendes ordrer uden at tøve.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.