Den logiske løsning

Der mangler hænder i ældreplejen.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/mangel-paa-vikarer-i-aeldreplejen-over-sommeren-vagtplaner-kan

Det er ikke noget nyt, men Mor Mette har 2 ting hun kan (og især vil) gøre. Den nemme, som hun og Mester Heunicke er store fans af, er at spare yderligere på sundhedsvæsenet. Det skal nok løse problemet da det vil føre til færre ældre, og da det især vil ramme de fattige der ikke kan bruge privathospitaler er det en god løsning.

Men vil de virke “menneskelige”, i ordets mest løse forstand, kan de jo gøre det som altid virker : Løbe ud til DJØF-mobilen og hente flere Djøf’ere. Så er der ansat så og så mange flere, og folk kan ikke beskylde dem for ikke at sørge for flere hænder, omend de ikke vil diskutere temperaturen på disse hænder. Der er ikke et problem indenfor det offentlige der ikke kan løses af et ledelseslag mere, det er et faktum.

Er du uenig, så har Mor Mette sandelig også fået et nyt motto. Det gamle, “Lev med det”, var blevet lidt slidt og de gamle skal jo egentlige helst ikke leve så pokkers længe da overlevende ældre faktisk er årsagen til dette problem. Så med stolthed i stemmen kunne hun tidligere i dag præsentere sit nye motto, især møntet på de folk der udgør ældrebyrden, “Dø med det”. Hun forudser selv massiv success, og det forventes at det vil få en del folk til at glemme det med en politichef der bryder loven og andre kedelige ting i forbindelse med Mink rapporten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.