Pas på, eller vi stamper i jorden!

Det er snart ude med regeringen. Deres trofaste støttepari, Uenighedslisten, er vrede på grund af psykiatrien.

https://www.bt.dk/politik/enhedslisten-gaar-i-flaesket-paa-regeringen-et-klokkeklart-og-meget-stort

Og sker der ikke snart noget gør Uenighedslisten det de gør bedst : Græder i pressen og stamper i jorden. For regeringern er i færd med at lave løftebrud, er de! Det kan de ikke være bekendt. Det er lidt ligesom da der blev lavet et forlig der ikke fjernede børnefattigdom. Det var tarveligt, var det. Og dengang Johanne rasede og skreg i pressen at “Regeringen pisser på os!”. Det var barske løjer. Men dengang lærte regeringen at man ikke skal løbe om hjørner med Barske Johanne….

Eller også er det, igen-igen-igen, accepteret af Uenighedslisten, for de kan så godt lide at komme i pressen. Og kommer der endnu et løftebrud fra Mor Mette? Who cares. Det er nu engang det hun gør bedst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.