Stem nu NEJ.

Medmindre du er 100% sikker på hvordan fremtiden former sig, for så kan du bare stemme som du vil. Et JA er også ok i den situation.

Men er du i tvivl, bare en enkelt promille i tvivl, så sig nej. Du bliver aldrig spurgt igen hvis du siger ja nu, og der er ingen fortrydelsesret. Stemmer du nej, vil du en dag blive spurgt igen, og få ærlige og redelige svar.

Lige nu skal du stemme ja, for slemme Putin skal stoppes. Ikke med militær magt fra EU naturligvis, men gennem Nato. Vi skal bare være beredte og hjælpe hinanden. Undtagen hvis man spørger EU’s udenrigschef i dag.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/eu-skal-vaere-en-militaermagt-siger-udenrigschef

Og der vil aldrig blive sendt danske soldater ud i verden uden dansk accept, for vi skal alle være enige om dette hvis det gøres. Vi kan altid sige nej. Medmindre man spørger Ursula von der Leyen i starten af maj.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/eu-spidserne-aabner-aendre-den-faelles-forsvarspolitik-men-regeringen-siger-blankt

Man skal ikke være pessimist, men man skal være realist. Ja, der er en klausul om en ny afstemning hvis reglerne ændrer sig og danske soldater skal sendes ud mod dansk vilje, men det er altid nemmere at få folk til at stemme ja anden gang. Argumenterne er mange, “vi kan ikke stå alene”, “vi kan stole på EU landene”, og “alt arbejdet vil være spildt hvis vi stemmer nej denne gang”. Det er de samme argumenter, og de samme dumme folk der kommer med dem. Stem Nej, for sikkerhed kommer ikke igennem en organisation som EU, men fra Nato.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.