Så kan de lære det!

De modbydelige små sladrehanke, der render til medierne hver gang en seriøs, ansvarlig og moden politiker citerer slogans fra et Folkemord.

De skal udelukkes, skal de.

https://www.bt.dk/samfund/sieg-heil-sag-har-skabt-stor-debat-nu-har-peter-udstedt-to-livskarantaener

Hvorfor skal en seriøs, ansvarlig og moden politiker ikke have lov til at citere sine yndlingsidoler? Skal man nu skamme sig fordi man identificerer sig med raceudryddelse, had og hagekors? Aldrig. Ikke på Toga Vinstue, i hvert fald. Her må man gerne skildre med sine yderligtgående holdninger.

Og hvorfor skal folk føle sig så forbandet krænkede af en vittighed? Det er da så længe siden Hitler og hans tusind-års rige var der, og det var jo alligevel kun jøder og sigøjnere det gik ud over. Det skal rigtige mennesker vel ikke være flove over? Hvordan skal man nogensinde kunne opnå at “politikere i tre årtier har diskuteret forskellige holdninger og udvekslet røverhistorier” uden at racistiske slagord, om de har været brugt i en sketch eller ej, må ytres. Hvordan skal Liberal Alliance eller Neue Bürgerliche nogensinde kunne fortælle en sjov historie hvis den ikke indeholder referencer til folkemord?

Racediskrimination, racisme og hadsk tale er alligevel ikke noget man skal hidse sig op over, for dem der udtaler dette er som Schrødingers Røvhul. Er du enig så er du en guttermand og en af dem. Er du uenig er du sippet, for det ” var jo bare for sjov”/”Det er fra en sketch”/”det var da ikke seriøst ment når du bliver sur”.

At Alex Vannedslag stadigt kan være partiformand må være en gåde, og hvorfor Rasmus Paludan ikke har inviteret ham på kaffe kan være uforståeligt. De to må jo dele mange holdninger.

Heldigvis ved Dansk Børnepornofilmsamler Forbund da hvor de fremover kan mødes, når nu Toga Vinstue ikke vil forholde sig til hvad folk diskuterer…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.