En komiker taler ud.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-har-praesenteret-reformpakke-om-arbejdskraft-men-der-er-ikke-flertal-det

Om man er enig eller uenig i aftalen, det er hvad det er. Men årets komiker, Troels Dum Poulsen, kommer med en bemærkning man ikke kan glemme igen.

– For Venstre har det været afgørende, at det kan betale sig at arbejde. At kassemedarbejderen ikke oplever, at den, man ekspederer, får en højere udbetaling end en selv, siger Troels Lund Poulsen om modstanden mod regeringens nye reformpakke.”

Så for venstre er det altså ufatteligt vigtigt at kassemedarbejderens mindsteløn hæves? Eller hvad skal vi udlægge bemærkningen som? Tror venstre at det kun er folk på dagpenge der handler ind i butikker fordi rigtige mennesker med job får andre til det?

Tror venstre, med Troels som talerør, at kassemedarbejdere kun kan betjene folk med lavere indtægt end dem selv? Hvor handler politikerne så, med den løn de har bevilliget sig selv?

En god gammel talemåde er at sikre sig at man “tænker før man taler”. Det virker, men det kræver at man er i stand til at tænke sig om. Og ovennævnte udtalelse er så komisk at det er svært at forestille sig et pampersvin som Troels udtale det.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.