Breaking : Politikere lyver til egen fordel!

Eller noget lignende.

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-nye-borgerlige-overdriver-tre-eksempler-paa-offentlig-fraas-med-danskernes

Hvad andet kan man vente af et parti hvis skrigende medlemmer inkluderer Lars Boje, spontanskideren fra Christiansborg, samt Mette Thiesen, politikeren der ser bevæbnede sharia vagter på alle gadehjørner når hun ikke lige skal dokumentere det.

Lars Boje har, mellem situationerne hvor han spontan-skider i bukserne for opmærksomhed og afsavn af menneskelig kontakt, ligefrem udbedt sig aktindsigt i en busplan, men ikke lige fundet tid til at gennemgå den indsigt han bad om.

Og her er den store fejl (en af utroligt mange) som Neue Bürgerliche begår : De ser fråset i naboens øje, men ikke det enorme pengespild i deres eget. Vil de dokumentere fråds for offentlige midler, så kan de da gå til SpontanSkideren fra Christiansborg, Lars Boje – han spilder andres tid ved at bede om indsigt, og derefter nægte han at læse indsigten. Sort på hvidt, dette frås for offentlige penge kan dokumenteres!

Gad vide om det kommer med på Neue Bürgerliches hjemmeside snart? Gad vide om deres partistøtte kommer med på listen? Følg med i næste episode af “Spontanskideren Skriger Igen”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.