De magiske tal.

Vacciner er ikke noget skidt, de hjælper. Men vacciner der er nødgodkendt er altså ikke godkendt efter samme standard som andre vaccinere, heraf navnet “nødgodkendt”. Og jo mere det “godt må være besværligt at være ikke-vaccineret”, jo mere stædig kan man godt blive.

Men tallene understøtter jo Mor Mettes propaganda! Se selv!

https://www.tvsyd.dk/covid-19/saa-mange-vaccinerede-er-indlagt-se-tallene-og-faa-en-forklaring-her

Tal fra den Region Syddanmark, fra den 6. december, viser tydeligt at 28% af de indlagte ikke er vaccinerede. Hvor mange beviser behøver de sølvpapirshatte for at se fornuften i nødvaccinen?

Det betyder jo at 72% af de indlagte er vaccinerede, og de tal skal sammenholdes med tallene for befolkningen. Her var det omkring 76% der var færdigvaccinerede, og 24% var ikke vaccinerede. Indse dog sandheden. Hvis vaccinen ikke betød noget, så ville det jo kun være 24% af de indlagte der, statistisk set, ville være indlagt. Og her er vi på 28%!!! Kan det vises meget tydeligere at der er en markant, enorm, kolossal og skræmmende tendens til at det er de uvaccinerede der fylder på på sygehusene?

Men jeg er lidt bekymret for dem, der ikke er vaccineret, fordi det er en forholdsvis stor gruppe i forhold til det relative lille antal borgere, der endnu ikke er blevet vaccineret, siger Kurt Espersen.

Hvor er det betryggende med en koncerndirektør der er så fantastisk til matematik.

Hvor er det godt vi har Mor Mette til at beskytte os, om vi vil det eller ej.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.