Den mand må stoppes for enhver pris!

https://www.bt.dk/politik/overlaege-undrer-sig-over-mundbindskrav-vi-oplever-slet-ikke-pres-paa-grund-af

Denne overlæge saboterer alt det som vores tapre regering kæmper for, nemlig et frit og folkeligt Danmark hvor Samfundssind og Folkesundheden kan lege trygt i gaden uden bekymringer. Og så kommer sådan en amatør uden kendskab til virkeligheden ind fra højre og modsiger selveste Mester Heunicke!

Professor og overlæge Jacob Rosenberg må og skal stoppes inden hans løgne rammer ind i hjertet af det danske sind, nemlig Mor Mette’s kontor, hvor Mester Heunicke vogter.

Hvordan man kan få sig selv til at sige at det er de 4000 ubesatte stillinger i sundhedsvæsenet der er problemet kan være svært at sætte sig ind i. Ledige stillinger skaber jo ingen frygt og ingen vilje til at indføre restriktioner. Ja, hvis denne kvaksalver fik taletid i flere dage kunne det jo være at der ikke længere var 71% af danskerne der støtter ideen om mundbind i butikker. Eller værre, de tog bare mundbind på uden at forlange at andre brugte det, hvilket jo heller ikke ligefrem hjælper med at skabe frygt.

Overlæge og professor Jacob Rosenberg må hellere nyde sit kontor mens han kan, for man bør ikke sige Mester Heunicke imod hvis man vil beholde det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.