Tillid er godt.

Men nogen gange ser man bare den tillid blive brudt på måder som gør det umuligt at genskabe den.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/politiets-teknikere-har-ikke-kunnet-genskabe-mette-frederiksens-smser

Hvordan nogen mennesker nogensinde kan komme på at tro den går, det er ufatteligt. Da man opdagede loven manglede, da der blev nedsat en kommission, eller da samme kommission bad om al korrespondance er blot 3 af de steder hvor et normalt begavet, og ærligt, individ ville mene at man måske skulle forberede udlevering af korrespondancen.

Ikke Mette. Hun lytter hellere til Barbara Bertelsen, en politisk rådgiver, end hun lytter til PET som da om nogen må kunne rådgive om sikkerhed.

Jeg er helt sikker på at hendes svar til alt dette vil være en omskrivning af hendes nye motto, “Lev med det”, men det gør det ikke bedre. Jeg har raset, skreget og været fornærmet over regeringens væremåde under corona, og over hvordan Grundloven blev trampet ned i sølet. Men det her, med de slettede beskeder….Jeg mangler ord. Det er handlinger der hører fantastisk godt med til resten af fortællingen om Mor Mette og Mester Heunicke der beskytter danskerne, om de vil beskyttes eller ej.

Aldrig mere en stemme på socialdemokraterne, og aldrig mere en tillid til politikere (ordet skrives, om muligt, med endnu mere foragt end normalt) der blæser på regler og forespørgsler i denne grad. Den ligegyldighed man har set burde få ethvert menneske til at undre sig, især over at man ikke stoppede op da man fik at vide at korrespondancen generelt skulle udleveres. Medmindre altså at man har noget at skjule. Og så kan Mor Mette’s ord “Lev med det” være et passende slogan for hendes regeringsperiode, og ingen socialdemokrat i Folketinget i denne valgperiode kan komme bagefter og snakke sig fri, for de er nøjagtigt lige så medskyldige.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.