Utaknemmelige skarn!

I dag staves “forkælet barn” som “sygeplejerske”. Den store faggruppe påskønner overhovedet ikke at man sørger for at deres arbejde er et kald, frem for et job man vælger for lønnen. Og vores taknemmelighed vil de slet ikke have, de tænker kun på penge og hvordan de kan dovne hvis de bliver lidt flere på arbejdspladsen. Fy da.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-09-sygeplejersker-afviser-mette-frederiksens-appel-vi-har-ikke-mere-taalmodighed

Når ærlige politikere kan passe et arbejde som Folketinget, som nemt tager mellem 30 og 40 timer om dagen (ifølge politikerne selv), og derudover kan sidde i diverse udvalg og bestyrelser (alle vellønnede, naturligvis, for disse poster er jo noget de næsten bliver tvunget til), så kan sygeplejerskerne vel også godt yde en smule ekstra, det er da ikke for meget at forlange.

Hvis en politiker (ordet skrives med mest mulig foragt) som Mor Mette og hendes trofaste følgesvend, Folkesundheden, havde den mindste skam i livet ville de nok se på at give lidt bedre vilkår til sygeplejersker. Så kunne det også være at det var nemmere at løse problemet med de manglende ansatte? Men bare rolig, Mor Mette og Folkesundheden har ingen skam i livet, så det kommer ikke til at ske.

De må bare yde lidt mere for Folkesundheden, lige som vore tapre ministre og politikere yder mere end rimeligt er!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.