Den liberale verden.

Danmark er ind i mellem fantastisk. Toiletterne er rene, for de fleste røvhuller render rundt i kommunalpolitik.

https://www.bt.dk/samfund/kassen-er-ved-at-vaere-tom-tusindvis-af-svaert-handicappede-mister-fysioterapi

Kassen er ved at være tom, så trist, så trist. Men så må den jo fyldes op igen. Nej, mener Kommunernes Landsforening, de står på mål for deres aftale.

Det er fint I gør det, det er ikke altid at politikere tager ansvar for egne handlinger. Men nu er der noget der hedder en sundhedslov. Ikke en sundhedshenstilling, men en lov. Og den garanterer fri fysioterapi for folk med svære handicap eller alvorlig sygdom. I kan ikke blot vælge at stå på mål for et lovbrud, så enkel er verden.

Eller rettere, den -var- så enkel. Det betyder ikke længere noget hvad der står i en tilfældig lov. Vil du have hjælp skal du betale for det. Noget for noget, som Fogh sagde. Er Grundloven på tværs af det vore politikere ved er til vores eget bedste? Intet problem, den kan sagtens gradbøjes. “Vi alene vide”, som Gåsedronningen Helle T og hendes trofaste væbner Mette F har holdt på. Passer loven ikke ind i deres planer, så ændrer vi bare loven efterfølgende, så er det næsten som om der aldrig har været et lovbrud.

Og de små liberale sataner klapper og griner, for de har jo altid sagt at folk selv må betale og at staten ikke skal hjælpe med at passe på dem der har behov for det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.