De stille skrig

Arbejdsgiverne har store problemer. De ligefrem skriger efter arbejdskraft, siger de.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/desperat-spisested-mangler-ansatte-til-baade-kasse-og-koekken-kan-ikke-finde-nogen

Det er utroligt synd for dem, det kan nok endda være de er nødt til at lukke hvis de ikke finder de ansatte der mangler. Men de skrig de kommer med er godt nok stille, for man kan ikke finde ret mange steder hvor Hallernes Smørrebrød leder efter ansatte.

Man kan gå ind på den hjemmeside der hedder “hallernes.dk”. Det er Mikkel Irminger Sarbos hjemmeside for Hallernes Smørrebrød. Her skriver han direkte at de er “næsten altid på udkig efter gode kolleger”. Man kan ligefrem høre det desperate skrig efter ansatte i den formulering.

Man kan også gå på jobnet.dk, hvor de fleste normale firmaer søger ansatte når det er påkrævet. Der er godt nok ikke mange job opslået fra Hallernes Smørrebrød. Faktisk slet ingen.

Så kan man kigge på facebook, stedet de fleste normaltbegavede undgår. Her søger de godt nok medarbejdere på et opslag fra 23. april 2019. Men ikke siden da.

Endnu en gang er DR villig mikrofonholder for et firma der lyver med et politisk ærinde : Billig arbejdskraft. Jo mere folk tror der mangler ansatte, jo mere tilbøjelige bliver folk til at mene at vi skal gøre det nemmere at komme til landet for at arbejde for en lavere timeløn.

Det er ganske enkelt for dårligt at DR ikke engang følger op på deres kilder og de påstande der fremsættes.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.