Hvis bare man vidste hvorfor.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/undersoegelse-stoerre-forekomst-af-kraeft-blandt-borgere-der-boede-naer-giftfabrik

Folk er blevet undersøgt i 3 områder, 2 uden kemisk forurening og et med kemisk forurening. Og i området med kemisk forurening er der fundet 20% flere kræfttilfælde end de andre steder, og det er især nyre og urinblære kræft, som undersøgelsen siger oftest er resultatet af kemisk påvirkning.

Hvad kan det dog skyldes. Hvis bare der var en fællesnævner i det område hvor folk blev syge, men som ikke findes i de andre områder. Godt nok er en af danmarks største giftdepoter placeret hvor alle bliver syge, men det betyder jo ikke at gift er skyld i sygdom.

Forskerne siger de har udelukket forskelle i rygning, så gad vide hvad det så kan være? Tænk hvis man kunne finde en ansvarlig, måske staten eller en virksomhed som forgiftede hele området, men det kunne jo betyde erstatningsansvar.

Hvorfor så mange bliver syge nær giftdepoterne er nok en gåde der aldrig bliver løst. Eller også er der bare noget i området der tiltrækker svagelige mennesker, lidt på samme måde som asbest fabrikkerne tiltrak folk med dårlige lunger.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.