En modig rotte.

Rasrotte Jarlov, konservativ krigsherre, har mange kommentarer til Biden.

https://www.bt.dk/samfund/rasmus-jarlov-kommer-med-lussing-til-usas-praesident-et-nederlag-for-vesten

Hvor vover Biden at trække soldater ud af et land uden at spørge Rasrotte? Sådan en usling. Det der så kan underholde er at BT skriver at  de “har forsøgt at få en kommentar fra Rasmus Jarlov, men uden held.” Er de dumme inde på BT, eller hvad? Rottemus er da sprunget på det første fly til Kabul, for nu skal han ned og kæmpe for frihed, lighed og broderskab.

Hele vesten ydmyges, og det er da klart at sådanne stærke ord ikke blot er et mandfolk som Rottemus’ ord uden at han sætter handling bag. Han ville aldrig forlange at andre skulle vove livet uden at han selv stod i forreste række, let genkendelig på den knapt-så-lodne hale.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.