Alle er vel lige.

Undtagen politikerne, selvfølgelig, de er lidt mere lige end andre.

Desperat efter omtale for andet end de rotter der løber fra den synkende skude er Jakob E-J begyndt at finde på besparelser. Selvfølgelig besparelser der så skal bruges på klimaet, for er der nogen der bekymrer sig om klimaet er det Jakob.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/venstre-vil-skaere-i-dagpenge-til-nyuddannede-og-bruge-pengene-paa-klima#main

De nyuddannede skal have mindre i ydelse for at “tilskynde de unge mennesker til at komme ud på arbejdsmarkedet og gøre en indsats”. Det ville give 1,7 milliarder om året.

Jeg har et lidt andet forslag : Lad det blive 1,701 milliarder om året, og så fjerne eftervederlaget? Så er politikerne tilskyndet til at komme ud på arbejdsmarkedet og gøre en indsats når de ikke længere er ønskede i dansk politik. De dejlige politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) har altid så travlt med at det skal kunne betale sig at arbejde, men den bedste offentlige ydelse er den de selv har når de forlader folketinget. Det er da fuldstændigt grotesk at man har så travlt med andre, men diskret ignorerer egen vinding.

Det er ynkeligt, men ikke uventet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.