Tog du hensyn?

https://www.dr.dk/nyheder/penge/erhvervsliv-vil-have-lov-til-afvise-dine-kontanter-efter-faerre-kontantbetalinger

Butikker bad pænt folk om at betale med kort, og mange tog det hensyn. Straks skal det udnyttes, de onde kontanter skal væk. Så er det også meget nemmere at holde styr på hvem der køber hvad hvornår, og panelet i luksusfælden kan lettere beregne forbruget af forskellige fornødenheder. Hvad er der dog galt i det? Har du ikke noget at skjule er det vel ikke et problem?

Fantastisk holdning, og hvis det ender med at varen man køber skal være gratis når betalingssystemet er nede, så er det da en bedre ide.

Det er da heldigvis så sjældent at ekspedienten har brækket begge arme og er ude af stand til at tage imod kontanter, eller at folks kontanter afvises på grund af en fejl.

Men tænk på alle de penge butikkerne sparer hvis de ikke skal behandle kontanter! Det er som digital post, den milliard der blev sparet hos kommunerne hvert år er da kommet alle til gavn…Eller, det ville den have gjort hvis der havde været en besparelse, hvilket det jo desværre viste sig at der ikke var. Men i det mindste kom der en lille ekstra udgift til PostNord da brevmængden faldt betragteligt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.