Nu har de chancen.

Pludselig kan danske politikere vise at de virkeligt vil samfundets bedste.

https://www.bt.dk/nyheder/to-udlaendinge-doemt-for-644-forbrydelser-men-slap-for-udvisning-de-er

Fængsel i lige under 3 og 4 år, dømt for 644 forbrydelser? Der er et spørgsmål der trænger sig på : Hvor er regeringen i en sag som denne. Der er næsten kun 2 muligheder, nemlig at dommeren enten er dummere end en myre der er fanget i en vandpyt eller også er loven for mild. Alene det at de voldtager en 14 årig pige burde være mere end nok til en udvisning når man ikke er statsborger i Danmark. Uagtet om man er EU borger eller ej. Et såkaldt lov-og-orden parti som konservative, hvor er de henne? Er Rottemus Jarlov optaget af de sociale medier som sædvanligt, så han ikke har tid til at udføre sit “arbejde” i folketinget?

Det kunne være utroligt betryggende hvis vores politikere fik travlt med at gøre noget for folk i stedet for at gøre noget for sig selv. Hvorfor er folk som de 2 omtalt i artiklen dog ikke idømt forvaring? Efter 644 domme (vi fraregner alle de mere end 100 anklager de blev frikendt for) er det svært ikke at tro at de vil begå kriminalitet igen. De er dømt for både personfarlig kriminalitet og seksualforbrydelser, og med et sådant synderegister skulle de da være Danmarks Største Mønsterbrydere for ikke længere at begå kriminalitet, så betingelserne for en forvaring må siges at være til stede.

Der er ikke meget tvivl om at forvaring er en af Danmarks voldsomste domme, men den bliver bestemt ikke brugt nok. Endelig fik vores politikere fingeren ud og lavede en lov der gjorde at idioters biler kunne konfiskeres, hvorfor kan de ikke lave en ændring så vaneforbrydere kan komme i forvaring så normale mennesker kan sove lidt mere roligt.

Fri forvaring til vaneforbrydere!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.