Brug nu loven rigtigt.

Der er en galning der snart skal for retten, og jeg tror de fleste har hørt eller læst om ham.

https://www.berlingske.dk/samfund/tiltale-seriekriminel-koerte-5-aarig-ihjel-i-paavirket-tilstand

https://jv.dk/artikel/tiltale-21-årig-kørte-5-årig-ihjel-i-påvirket-tilstand

Når en sådan mand…et sådant svin skal dømmes, hvorfor udnytter man ikke de straffe man kan bruge? Er han for fin til at blive idømt forvaring?

Den korte definition er her.

https://da.wikipedia.org/wiki/Forvaring

Den lidt længere er her.

https://www.kriminalforsorgen.dk/wp-content/uploads/2018/12/forvaring-og-udstraekningen-heraf-forvaringssager-i-herstedvester.pdf

Der er -intet- i reglerne for forvaring der taler imod at den 21-årige skal idømmes denne straf. Man kan undre sig over at den ikke bruges oftere. Folk der kører beruset rundt adskillige gange kan da vist godt siges at være til fare for andre med stor risiko for at gentage forbrydelsen. Eller de der stoppes uden kørekort igen og igen.

Mange politikere har utroligt travlt med at vise hvor dygtige de er når sager som denne kommer op. “Det er forfærdeligt” og “Han skal straffes hårdt”. Men hvorfor sørger I ikke for at modbydelige væsener som omtalte lukkes inde i meget lang tid indtil det vurderes at han ikke længere er til fare for andre? Det kan da godt være at forvaring er lovens strengeste straf, men det behøver da så absolut ikke være den mindst anvendte straf oveni.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.