Fantastiske verden

I dag kan vi så se 2 gode nyheder. Den ene er at Kristian Jensen har fået et rigtigt arbejde. Han skal nemlig være Ukendt Stilling, som skal sørge for at Danmark kommer i FN’s sikkerhedsråd.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-03-08-regeringen-udpeger-kristian-jensen-til-post-i-udenrigsministeriet-erfarer-tv-2

Det er da rart at regenringen har indført Vennetjenester frem for Kompetencer. Hvorfor skulle man slå en stilling op så alle kvalificerede kan søge den, når man kan nøjes med at finde “den rette” og give ham jobbet? Og Kristian, han er manden der får tingene gjort. Se bare på hvor godt det er gået med Skat siden han sad som skatteminister fra 2004 til 2010. Aldrig var de mere effektive. Tillykke til Kristian, tillykke til Nepotismens Retur.

Og så skal de modbydelige folk i Vollsmose tvangstestes! Og tvangsisoleres! De skal beskyttes, om de vil det eller ej. Ja, det er da godt nok kun et forslag, men senere i dag skal det nok blive en realitet, for Mor Mette gør jo meget ud af at lytte til fagfolk. Det var jo på anbefaling fra myndighederne at hun lukkede landet i marts 2020.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-03-08-regeringens-raadgivere-anbefaler-tvangstest-af-beboere-i-vollsmose

Så man skal gøre sig det klart at hvis folk siger nej, så er det i yderste instans frem med pistolen og skyde dem. Som nævnt en del gange er knippel, peberspray og pistol de magtmidler politiet har. Og er der tvang skal de anvende magt for at udføre ordren om nødvendigt, så simpelt er det.

Det der kan blive lidt spændende er hvad test de skal tvinges til at bruge. Er det lyntest, så de kan beordres under bevogtning til at gå i karantæne på en falsk positiv, eller er det PCR så de enten kan gå rundt og smitte til svaret kommer eller blive tvangsinterneret/isoleret indtil svaret kommer. Vi venter spændt på denne næste udhulning af friheden, for de skal bare lære det, de beskidte Vollsmoseanere. Når regeringen siger de bør lade sig teste så skal de bare makke ret, for er der en ting regeringen har været, så er det troværdige, åbne og ærlige. Hvorfor skulle man dog have mistro til dem?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.