Om de vil det eller ej!

Folk skal beskyttes. Det skal Peter Rahbæk Juel nok sørge for, om folk vil det eller ej! For der er nemlig mange smittede i Vollsmose, og det er helt frivilligt at blive testet. Men er der ikke nok der bliver testet kan det komme på tale at tvangsteste. Men det er frivilligt om de vil pibe eller synge imens.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/tvangstest-kan-i-yderste-konsekvens-komme-paa-tale-i-smitteramte-vollsmose

Som Mor Mette siger :

“- Eksempelvis til, hvis der er områder, hvor alle ikke vil lade sig teste, at man så sikrer, at de, der ikke vil lade sig teste, faktisk bliver testet alligevel, sagde Mette Frederiksen (S).”

Ja, hun nævner jo ikke tvangstest med et ord, men det behøves vist heller ikke.

Det man glemmer, når man er Maniske Mette eller en vigtig mand som Peter Radbræk Juel, er hvor langt man kan blive nødt til at gå….Skal der tvangstestes er der næsten kun 1 myndighed der kan anvende magt, og det er politiet. Hvis der så er nogen folk der ikke ønsker beskyttelse mod Dødsvirus, så har de enkelte hjælpemidler til at få folk til at forstå det. Der er peberspray, knippel og pistol. Og hvis der er givet ordre til at tvangsteste, eller som Mor Mette kalder det, “Sikre sig at de, der ikke vil lade sig teste, faktisk bliver testet alligevel”, så har politiet ordre til at gøre det, og de ovennævnte midler er det der kan anvendes.

Vil Radbræk Juel virkeligt erkende at det kan være nødvendigt at skyde folk hvis de ikke vil testes? Godt nok er han ikke kendt som en flink fyr, tværtimod, men der er dog et langt skridt til at acceptere at folk kan blive skudt for ikke at følge anvisningerne.

Det er lige nøjagtigt denne form for totalitærstat som fornuftige folk godt kan se det farlige i, men Mester Heunicke er så klar til at ride ud i spidsen for sine tropper og plaffe banditterne. Det er jo for deres eget bedste, og folk skal beskyttes uanset om de vil beskyttes eller ej.

Stadsdirektøren er dog en glad mand.

“- Vi vil bruge alle de værktøjer, der skal til. Foreløbig er det jo frivilligt. Men jeg har noteret mig, at statsministeren har givet overvejelser om andre muligheder, siger Stefan Birkebjerg Andersen.

Det er frivilligt så længe du accepterer det. Accepterer du det ikke kommer der tvang. Det er svært at sige meget mere direkte, men dette er IKKE frivillighed. Det kan godt være at det i Mor Mettes Politistat er en frivillighed om du skal holdes eller ej, men når det meldes ud at der kommer tvang hvis folk ikke gør det af sig selv er det ikke noget normale mennesker betegner som frivillighed. Tværtimod.

Og endnu en gang er det Mor Mette når hun er bedst. Hun vil ikke sige tingene direkte. Hun gav ingen ulovlig ordre. Hun mente ikke ordet “skal” de 31 gange det blev skrevet i brevet til minkavlerne. Og hun vil ikke anvende tvangstestning. Hun vil bare sikre sig at de der ikke vil testes alligevel bliver det.

Men Elleman vil sandelig ikke virke mindre beslutsom end Mor Mette.

– Jo, det er voldsomt indgribende. Men det er vi nødt til at gøre de steder, hvor vi ser smitteudbrud på den her måde. Ved at lave noget, der er indgribende for nogle få, så sikrer vi, at det ikke bliver indgribende for resten af Danmark på længere sigt, siger Jakob Ellemann-Jensen til Ritzau.

Ved at bryde grundloven endnu mere hos nogle få kan vi slippe for at bryde den helt lige så meget for hele Danmark….Det er da en vindermentalitet.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.