Det handler om accept

Hvorfor skal alt deles op i lejre, uden at man kan acceptere at andre ikke deler holdninger med en selv?

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2021-02-21-chinchilla-avlers-opslag-delt-18000-gange-stop-hadet-mod-landbruget

Øeh, jeg tror ikke ret mange hader landbruget. Jeg tror rigtig mange hader hvordan mange landmænd “kommer til” at bruge for meget gødning/ulovlig gødning, hvordan de “kommer til” at forpeste miljøet i profittens hellige navn, og jeg tror at rigtig mange ikke hader landbruget fordi de mener du er ond ved dyr.

Stakkels pelsavler, som holder dyr i små bure indtil de slagtes for pelsen. Som ikke er i et miljø der kan stimulere dem, som ikke har ret meget plads, og som ikke kan se frem til ret meget. Hvorfor kan andre ikke bare acceptere at det er sådan hun er? Skal hun ikke have lov til at være ond indenfor lovens rammer?

Tyrefægtere har det samme problem. At opildne en tyr til kamp hvorpå man langsomt dræber den med spyd i ryggen er jo også indefor lovens rammer. Hvorfor kan folk ikke bare acceptere det?

Så længe loven overholdes vil politikere altid forsvare deres luskerier og egne gevinster, ligesom dyremishandlere der holder sig indenfor lovens rammer altid vil fremhæve dette. Skide være med at det er synd for dyrene, hun har lov til pelsdyravl uanset hvad fornuftige mennesker så ellers synes om det. Så længe der er profit vil der altid være folk der er villige til at leve med dyrenes vilkår, uanset hvor ringe de er.

Burhøns er ikke ulovlige! Hvorfor har folk så travlt med at hakke på de stakkels landmænd der holder loven, uanset hvor lidt plads de stakkels høns har? Det må fornuftige mennesker acceptere.

Fy for pokker hvor må man mangle respekt for dyr, uanset hvor meget man så holder sig indenfor lovens rammer.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.