Det er god humor, det der.

Støjmere, falleret politiker der er gået konkurs på ærlighedsfronten, savner at være i pressen. Så hendes tidligere firma, med planlagte stavefejl i det centrale ord, “Støjberg Kommunication V/ Inger Støjberg” bliver gravet frem af gemmerne med et nyt navn….

“Inger Støjberg – Til kamp for danske værdier”

https://finans.dk/erhverv/ECE12761817/inger-stoejberg-genopliver-firma-og-giver-det-et-nyt-navn/?st=1&ctxref=forside

Det er da et firma der vil noget. Man er så lidt i tvivl om hvad de danske værdier er…Er det lovbrud? Er det hysteri omkring sin formand/chef, som man vil skælde ud i medierne uden at tage sig sammen og forlade firmaet/partiet? Er det erklæringen om at man pludselig godt kan være i folketinget og passe et firma ved siden af på trods af den enorme travlhed der plager alle politikere der skal begrunde egne lønstigninger? Er det forureningen ved at sende et fly rundt over hele Danmark med løgne på bannere? Eller er det bare den form for vanvid der også får Pølledan til ikke at nøjes med at kalde sig selv “en ærlig mand”, men i stedet for skal være “Sandhedens Sendebud”?

Hvem har givet Støjmere lov til at erklære hvad der er danske værdier og hvad der ikke er? Min foragt for politikere (ordet skrives om muligt med endnu mere foragt end almindeligvis) der sætter sig i spidsen for at bestemme hvordan noget skal defineres uden at spørge andre kan næsten ikke beskrives.

Mette TiNuStille fra Neue Bürgerliche er “Danskernes Vagthund”, uden at nogen ægte danskere nogensinde har bedt den forbandede løgnhals om at vogte noget som helst. Pølledan er “Sandhedens Sendebud” men dømt for at lyve ved retten. Og så er der Støjmere, som kalder “Til kamp for danske værdier” på trods af at det meste af hendes “karriere” er gået med at udvise foragt for netop det de fleste normale mennesker betegner som “danske værdier”

Man bliver træt af falske og løgnagtige pampersvin som ovennævnte. Man må, for Støjmeres egen skyld, at det er en vittighed fordi hun ikke ved at det ikke er 1. april endnu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.