Genoplivning

Idag konstaterer Løkke det selv : Han er ikke nogen stor fan af demokratiet. Der har været store statsmænd før ham, som har ment det samme, men nu er Lars Løkke jo unægteligt ikke nogen stor statsmand. Tænk bare tilbage på COP15 mødet, hvor Lars skulle vise han kunne styre alt, og prøvede at afslutte endeløse diskussioner ved at gå til afstemningen. Lars var jo sikker på at nu reddede han det hele, indtil en venlig embedsmand gjorde ham opmærksom på at FN ikke bruger afstemninger.

Som hans statsministerkarriere gik hans debut som verdensmand som det plejer for ham. Det var da et ok forsøg, men han behøver mere erfaring så han ikke hele tiden laver pinlige brølere.

Idag er der så snak om en lille bitte minimal næsten-umærkelig traktatændring. Ja, det er faktisk slet ikke værd at nævne. Slet ikke, endda, det bedste ville være at man lukkede denne diskussion med det samme. Det er jo fordi Lars ikke er enig i ændringen. Ja, han er ikke 100% uenig, men han er ikke helt enig i at fratage medlemmer stemmeret hvis deres økonomi er kørt i sænk. Og tænk hvis det værste skete : At man vækkede hele traktatdebatten til live igen…..

Ja, tænk hvis folk kom i tanke om den afstemning om traktaten de blev lovet. Den som blev lovet, inden Holland og Frankrig stemte nej. Den afstemning som så pludselig ikke var nødvendig alligevel! Ja, tænk hvis de danske vælgere kom i tanke om dette gamle løftebrud. Tænk hvis de erindrede at den tidligere franske præsident, d’Estaing, som skrev den oprindelige traktat som Holland og Frankrig forkastede ved demokratisk afstemning, udtalte at den nye traktat, som ikke skulle til afstemning på grund af ændringer, var magen til den gamle. Manden der skrev den oprindelige traktat udtalte at de europæiske politikere løj, når de sagde at der var ændringer i den nye traktat i forhold til den oprindelige. Om nogen, så må han da vide hvad han skrev oprindeligt. Men tænk hvis alt dette blev vækket til live igen. Føj, så hellere undvære nogen som helst omtale af traktaten, ikke Lars?

.

.

.

I won’t translate this, since it is mostly a scolding to our so-called prime minister, who again shows his greatest fear is democracy. He is pathetic, a liar, and not worth translating much about.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.