Endelig lidt fornuft

For en sjælden gangs skyld er vi endt i en situation hvor vores politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) udviser almindelig sund fornuft. Der er fremlagt en lov hvor de såkaldte “fagfolk” bliver fri for upassende jobs, og i stedet er det politikerne (ordet skrives med mest mulig foragt) der skal vurdere om en sygdom er Samfundskritisk.

https://www.bt.dk/politik/lov-vil-permanent-lade-politikere-bestemme-kritiske-sygdomme

Det er da rart at politikerne (ordet skrives med mest muligt foragt) endeligt gør op med ekspert-vældet. Bare fordi en person har 10 års uddannelse og 30 års erhverserfaring indenfor et bestemt felt, så er det jo ikke det samme som at han ved noget om emnet. Hvad skulle en læge vide om sundhed? Så er det da meget mere logisk at Mester Heunicke, journalist-uddannet, ved så meget mere. Bevares, han skal da nok lytte til fagkundskaben, men heldigvis er det ham der skal træffe beslutningen, da han ved mest.

Vores erhversminister, Simon Kolerisk, er nok også lidt bedre til at være erhvervsminister end en tilfældig person med erhverserfaring af nogen art. Han er jo ligesom uddannet politiker (cand. scient. pol, en uddannelse der er næsten lige så erhversmæssigt betonet som uddannelsen som sociolog), erhverserfaring blev givet i dåbsgave. Heldigvis skal de så nok rådgives af sundheds- og ældre udvalget, der ledes af Jane Heitmann, som er uddannet magister i dansk. Hvem skulle vide mere om sundhed, spørger jeg bare.

Danmark bliver et tryggere sted, takket være mester Heunicke.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.