Mester Heunicke må slå igen.

Når medierne lyver så stærkt som en hest kan rende og spreder misinformation om vaccine, så må Mester Heunicke og hans tropper igang. For kun Mester Heunicke og hans tropper kender sandheden, hele sandheden, og intet andet end sandheden.

Vaccinerne er nemlig sikre. Det er velkendt teknologi man bruger, og der er ingen bivirkninger. På trods af dette spreder yderligtgående medier som DR falske nyheder.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/her-er-historien-om-eus-udskaeldte-vaccinestrategi-covid-vaccine-er-alles-kamp-mod

Nogle firmaer arbejdede traditionelt med udvikling af vacciner, som man har gjort i årtier, mens andre firmaer, deriblandt Pfizer-Biontech og Moderna, arbejdede med en helt ny teknik, hvor vaccinen blev udviklet ved brug af genteknologi. Teknologien har været brugt i 10 år, men den er aldrig blevet brugt til at udvikle en vaccine. Og faktisk var EU’s sundhedsministre nødt til at træffe en særlig beslutning om at tillade den særlige genteknologi.

Det er blot et eksempel på misinformation. Søren Brostrøm har selv sagt at det ikke er en ny type vaccine og at man har brugt teknologien i mange år, så hvad får DR ud af at lyve? Det må stoppes med det samme!

Et land som Israel – som frem til november ikke havde købt en eneste vaccine-dose hos firmaet, men som i stedet, som mange andre, havde satset på AstraZeneca – kom med et tilbud til Pfizer-Biontech om at fungere som en slags forsøgsland for selskabets vaccine.

Andre lande som USA og Storbritannien rykkede også hurtigt med både opkøb og godkendelse af vaccinen fra Pfizer-Biontech.

Forklaringen på de hurtige aftaler og den hurtigere start med at bruge gen-vaccinen var, at landene samtidig fritog Pfizer-Biontech fra ansvar, hvis det skulle vise sig, at der var noget galt med vaccinen.

Det er da så himmelråbende forkert! Mester Heunicke og hans tropper siger selv at der ikke er ændret nogen procedurer, og det er velkendt teknologi. Igen må man undres over hvad DR får ud af denne misinformation.

Coronavaccinerne var blevet udviklet med lysets hast, og dermed var der en risiko for, at forskerne – trods enorm grundighed – havde overset noget. Det oplevede man eksempelvs med vaccinen mod svineinfluenza i 2009, hvor blandt andet et antal nordmænd fik alvorlige bivirkninger af en af vaccinevarianterne.

Igen, løgne serveret med løgn på. Metoden er godkendt, og der er nærmest ingen chance for fejl eller bivirkninger! Hvorfor DR vælger at bruge kendte løgnere som Ole Ryborg og Per Bang Thomsen står hen i det uvisse, men der kan ikke gå længe før Mester Heunicke går igang, og så vil DR fortryde denne løgnagtige artikel baseret på falske kendsgerninger.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.