Mester Heunickes tropper.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/politiet-bevogter-97-aarig-psykisk-syg-kvinde-forhindre-smittespredning

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-12-27-politiet-bevogter-corona-smittet-kvinde-pa-97-ar

Fantastisk. Kvinden er ikke dømt for noget, men bliver alligevel holdt indendørs. Og hvis kvinden alligevel forsøger at snige sig ud er politiet klar med de magtmidler de nu engang har til rådighed, nemlig fastholdelse, knippel, peberspray og pistol.

Er der en fast regel om hvor langt de skal eller må gå hvis hun ikke vil tvangsisoleres?

Hvis hun ikke vil eller kan forstå hvorfor hun er isoleret, risikerer man så ikke at hun bliver skræmt og reagerer uhensigtsmæssigt når voksne mennesker i uniformer stopper hende?

Stopper de før pistolerne bliver nødvendige, eller er det efter den gode gamle talemåde om at hensigten helliger midlet.

Selvfølgelig skal der gøres noget så et helt plejehjem ikke bliver smittet, men at isolere en borger med politiers hjælp er lidt ekstremt. Lægehjælp på et sygehus ville måske gøre at situationen ikke risikerede at eskalere.

Og fremadrettet skal man da huske at ringe til politiet hvis politikere og andre pampere tuder i pressen over at være smittet, og så derefter går ud blandt rigtige mennesker uden en corona test der er lige så negativ som deres moralske kompas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.