Enhedslistens nye genistreger

Lige siden Enhedslisten faldt på halen over Gåsedronningen, Helle Thorning, har de været lidt en vittighed. Når de skriger “De pisser os ned ad ryggen” (“De” er her ment som regeringen) men stadigt støtter samme regering, så er det svært at tage dem seriøst.

Deres nye genistreg er argumentet for hvorfor Mor Mette ikke skal straffes for at bryde grundloven :

https://www.bt.dk/politik/mette-frederiksen-afkraeves-svar-det-hele-virker-fabrikeret

Mogens Jensen er allerede straffet, og de har sagt undskyld, så Mor Mette skal gå fri. Det svarer til at Per og Poul fanger en pige. Per holder hende, mens Poul voldtager hende. Ved retten dømmes Per, men der er ingen grund til at straffe Poul, for Per er jo allerede blevet straffet.

Man kan synke dybt, men få (udover den yderste højrefløj) kan synke dybere end Enhedslisten, eller Væbnerpartiet som Socialpamperne ynder at kalde dem, og man må da håbe at Pelle en dag bliver sit ansvar bevidst.

Bonus info til Pelle : Mor Mette har ikke undskyldt, hun har brugt penge på at få justitsministeriet til at fremlægge “beviser” for at Mor Mette er ren, og så har hun sagt at det hele er Mogens’ skyld. Det er ikke en undskyldning eller at lægge sig fladt ned. Bare siden du er i tvivl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.