Det fantastiske politi

Først kom de videoer der viste betjente slå flag ud af hænderne på fredelige demonstranter. Så kom Thorkild Fogde med hans mange forklaringer på deres henvendelser til minkavlerne. Nu er vi så på næste forklaring.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/rigspolitiet-vidste-de-manglede-lovhjemmel-foer-kontroversielle-opkald-til

Politiet havde fået opfattelsen af at der snart ville komme en lov der tillod dem at beordre mink aflivet, derfor kunne de lige så godt starte på det med det samme….

Jeg håber aldrig at politiet for den opfattelse at pensionister skal skydes, for så starter de i det sekund rygterne starter, bedre tidligt end aldrig. Og det med at vente på en lov, det er jo kun noget for pøbelen.

Hvilken chef hos politiet fik så ideen med at tage forskud på loven, det er nok det store spørgsmål. Et forsigtigt gæt herfra er at Fogde tager ansvaret, fordi han er et mandfolk men ikke mandfolk nok til at træde tilbage, og man kan ikke udpege de betjente der besluttede ulovlighederne, for de handlede i god tro. Og er man betjent er det nok at handle i god tro, for at handle i god tro, ukendskab til loven eller en forventning om lovliggørelse betyder at rigtige betjente er straffri. Det er ligesom den ukendte chef der beordrede betjentene til at bryde grundloven og tage flag fra demonstranter, vedkommende vidste ikke bedre og var i god tro. Ingen grund til at finde ham eller hende.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.