Et simpelt spørgsmål

Mor Mette er ren. Frikendt for alt, takket være den rare Alberti og justitsministeriet der har arbejdet utrætteligt på at finde argumenter for frifindelsen, ikke på at finde ud af om det er rigtigt. Jura og retfærdighed er bestemt ikke det samme.

https://www.bt.dk/politik/justitsministeriet-forklarer-saadan-bliver-mette-frederiksen-reddet-af-gammel

Der er et helt simpelt spørgsmål, som både Mor Mette, journalisterne, ministeriet for Frifindelser og Spidsfindigheder, samt justitsministeriet passende kunne stille.

Hvem opfattede Mor Mettes pressemeddelelse/befaling/kommando/bebudelse som andet end en ordre? Spørg gerne mange, spørg gerne rigtigt mange. Et forsigtigt gæt, hvis de spørger ærlige folk, ikke politisk engagerede folk : Ingen. Ansatte hos Ministeriet for Frifindelser og Spindsfindigheder vil nok slet ikke opfatte det sådan, selvfølgelig, men det er derfor det er ærlige folk der skal spørges.

Hvor er det dog frustrerende at opleve et helt ministerium have masser af alvorlige opgaver at forholde sig til, og alligevel skal de spilde tid og arbejdskraft på sådan noget pis som at finde ud af at en gammel regel siger dit og dat. Mor Mette gav en ordre, og der blev sendt et brev ud til minkavlere hvor ordet “skal” bruges 31 gange. Lad nu være med at lade som om det blot var et forslag, om ikke andet så af respekt for alle de ærlige mennesker i landet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.