En beslutsom mand.

Nick Hækkerup, manden som gerne vil fremstå som en garant for lov og orden uden at stoppe Thorkild Fogde og Mor Mette, har fået en god ide.

Straffen for vanvidskørsel skal hæves. Hvad alle med et gram sund fornuft har vidst i årevis er nu gået op for selv politikerne, nemlig at vanvidskørsel straffes alt, alt for mildt. Men -NU- skal der ske noget.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-11-23-regeringen-vil-haeve-straf-for-vanvidskoersel-med-50-procent

Ja, strafferammen skal ikke hæves, men dommerne får mulighed for at lægge 50% oveni straffen. Mulighed er jo næsten det samme som “der er garanti for at de gør det” på politisk. Så nu vil en mand som for eksempel kører en porsche cayenne direkte ind i en citroen og dræber 3 mennesker risikere 4,5 års fængsel….Prøv igen, Hængerup.

Jeg tror man skal være politiker for at se at dommen nu bliver streng men retfærdig. Når man så ovenikøbet hører Preben Bang, venstrepamper fra retsudvalget, gøre sig klog på at det ikke er nok, så undrer det jo lidt at venstre ikke strammede gevaldigt op da de havde magten.

Der skal da komme et enkelt forslag herfra, som nok ikke bliver vedtaget.

Kørsel når man er påvirket af stoffer eller alkohol, uden kørekort eller dobbelt så hurtigt som tilladt, straffes som mordforsøg.

Rammer man nogen straffes man for vold med døden til følge.

Dør de påkørte er det overlagt mord.

I alle tilfældene bliver bilen konfiskeret, og man mister kørekortet for evigt.

I alle tilfældende konfiskeres bilen. Har bilen en anden ejer er det ærgerligt, men vilkårene. Er bilen stjålet dækker staten bilen, men opkræver pengene hos ham der førte bilen.

Det er da simpel lovgivning. Der er ikke nogen der ikke ved det er farligt at køre bil i påvirket tilstand. Og de få der måske ikke er klar over det fortjener at blive låst inde, for de er ikke i stand til at færdes i et almindeligt miljø.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.