En forfærdelig sygdom

Vrangforestillinger. En sygdom mange ikke kan forstå, og som kun kan påvises ved at raske mennesker definerer at en mand som Komiske Mogens hører stemmer som er hans egne, i stedet for Guds Stemme.

Men tænk på hvor meget ravage vrangforestillinger kan skabe i det moderne samfund? Nu ligger der et foreslag til en ny epidemilov, som ingen partier vil stemme for. Udover dem som får magten, selvfølgelig, Socialpamperne. Men hvad er det der gør folk utrygge ved den nye lov? Tvangsvaccinationer, tvangsindlæggelser og magt hos en enkelt mand til at definere hvornår de tiltag skal træde i kraft, i og med at sundhedsdiktatoren kan definere hvornår en sygdom er samfundsskadelig. Såsom de omtalte vrangforestillinger.

De politikere der ikke stoler på regeringen er jo ude på et sidespor. Regeringen har trofast og flittigt arbejdet for en forsimpling af lovene som alle har skreget efter. De har sørget for at effektivisere, så der ikke skal bøvles med alle de afstemninger. Og de har sikret Danmark mod Covid19 spøgelset, næsten helt inden for lovens rammer. Hvis man ikke stoler på dem, så er det da en sygdom. Og sygdomme spredes.

Så kan vores allesammens sundhedsdiktator, Heunicke, definere at de vrangforestillinger spredes i samfundet fordi alle andre politikere udtrykker mistillid til regeringen, meget ligesom at modviljen mod sundhedsdiktatoren opstår fordi andre partier ytrer mistillid i medierne nu. Så har vi pludselig en sygdom der spredes, og så kan sundhedsdiktatoren træde i karakter og kræve de syge, dem med vrangforestillingerne, indlagt. Og vil de ikke, fordi de ikke mener de er syge, så kan de tvinges. Om nødvendigt med pistoler, for sundhedsdiktatoren har råderet over politiet som kan blive sat til at udføre tvangen.

Vupti, så er den samfundskritiske sygdom væk, og regeringen kan utrætteligt arbejde videre på at sikre danskerne mod sygdomme, også dem som kun sundhedsdiktatoren kan se.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.