Fy for satan.

Det er sjældent der bliver skrevet bandeord herinde. Denne gang er det anderledes, men magen til sygt sind skal man lede længe efter!

https://jv.dk/artikel/minkavlerhustru-indrykker-d%C3%B8dsannonce-bis%C3%A6ttelsen-finder-sted-ved-containeren

At begræde minkens død fordi man savner dens små hvalpe er lidt det samme som at se en SS vagt i 1945 savne jøderne, for det var så hyggeligt i Bergen-Belsen.

Minkavlerens kone savner årets gang sammen med minken og dens hvalpe….De lod dyrene være i små bure, uden aktivitet, på trådnet så de ikke skulle gøre rent i burene. Og så slagtede de “de skønne hvalpe” som de nu vil savne…For de savnede dem ikke når de selv fik lov til at slå dem ihjel. Jeg håber at Else Siem får psykiatrisk hjælp hurtigt, eller en hvilken som helst hjælp, for hendes ide om sorg viser en flig af et meget sygt sind som kunne blive farligt i stressede situationer.

“- Jeg tror ikke, der er ret mange minkavlere, der føler, de er blevet ordentligt behandlet. Der er mange spørgsmål, der presser sig på nu, og mange frustrationer.”

Jeg tror heller ikke der er ret mange der føler at minkene er blevet ordentligt behandlet, for at sige det som det er.

“”Vores kære dejlige bløde mink blev brutalt slået ihjel af socialdemokratiet,” står der i annoncen, der allerede florerer flittigt på Facebook.”

Ja, det er så unfair at I ikke selv får lov til at slå de kære dejlige bløde mink ihjel. Hvorfor skal andre have det sjove arbejde mens I bare kigger på? I må kunne få et par af de kære dejlige bløde mink til selv at kunne slå ihjel.

“- Det gælder også fremtiden for de unge, der vil fortsætte vores landbrug – deres håb og tro på fremtiden er blevet taget fra dem.”

Det er samme skuffelse som unge i Tyskland i 1945 havde. De ville så gerne fortsætte deres forældres arbejde, men det blev taget fra dem. Så unfair!

Jeg ved godt det ikke er helt rimeligt at sammenligne koncentrationslejre med minklejre, men begge steder var og er forbundet med modbydelig behandling af de indsatte, og dansk pelsavl er dyremishandling med økonomisk gevinst for øje. Vi vil allesammen gerne tjene penge, men der er dårlige måder at tjene dem på. Minkavl er en af dem.

Hvil i fred, mink, vi håber I bliver de sidste der har lidt under pelsavlen i Danmark!

 

Som en sidebemærkning, da mange tilsyneladende ikke ved hvordan mink lever i Danmark på en måde avlerne kalder i overensstemmelse med dyrevelfærd :

https://www.dr.dk/engagement/taet-paa/stil-spoergsmaal-hvad-kommer-corona-mutationen-til-at-betyde-for-udsigterne-til-en-vaccine

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.