Verden kigger!

Og for en sjælden gangs skyld er det kun godt. Danske mink er nemlig nogle slemme små dyr som skal fjernes, da de er skyld i at Covid19 bliver til Covid20.

https://www.bt.dk/udland/historien-om-muteret-coronavirus-i-danske-mink-gaar-verden-rundt

Her skal vi ihukomme SF’s mægtige lederinde, Pia Olsen Dyhr, som sagde at et dødsfald var et for meget i relation til Covid19. Nu skal hun vise at hun mener det. De beskidte og ulækre dyr, Smittespredende Mink, skal væk fra Danmark. Det er fuldstændigt ligegyldigt hvad det koster, for man kan ikke sætte en pris på sikkerhed eller menneskeliv!

Hvad med næste gang? Den næste Kinesiske Svøbe Del 2, måske Covid22, der fejer ind over Danmark og andre civiliserede lande skal ikke kunne skjule sig i små pest-rotter kaldet mink, for derefter at mutere og dræbe endnu flere!

De stakkels mink der har lidt gennem alle de år har nu en chance for at være de sidste rester af en gammel mishandlingsform som har gemt sig bag argumentet “Penge” alt for længe. Et hovedargument har ofte været at det var en milliard industri, men denne gang har politikerne chancen for at stoppe pelsavl helt, inden nogen får den geniale ide at starte op igen. Og folk der piver over at de har et stort varelager indenfor dyremishandling, kaldet pelsavl, skulle tænke på de stakler der kom før dem. Hvad med alle producenterne af spanskrør til skolerne? Hvad fik de af støtte da lærerne ikke længere måtte tæve eleverne? Intet! Så de burde være tilfredse med hvad de end får af støtte denne gang, den slags folk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.