Er det en trussel?

Nogle chauffører “truer” med at nedlægge arbejdet på grund af deres vildt urimelige vilkår.

https://www.bt.dk/erhverv/chauffoerer-truer-med-at-indstille-transporter-fra-onsdag

Det er simpelthen forkasteligt at de skal være ansvarlige for de dyr de skal transportere. Det er den forbandede franskmand, Dé Andre, der er ansvarlige. Det er altid “de andre”. For hvorfor skal chaufføren være ansvarlig for noget? Med den holdning, at chaufføren er ansvarlig, var der aldrig blevet transporteret så mange jøder til Auschwitz på så kort tid! Folk ordner ting, chaufføren kører med det, uden bekymring, uden ansvar, uden moral. Sådan har det altid været, og sådan bør det altid være, hvis man spørger chaufførernes talsmand. Han bruger ikke lige eksemplet med effektiv transport af jøder, men det er i bund og grund det han siger.

“Men det er umuligt at spotte skader på de få minutter, det tager en flok dyr at gå fra stalden og ind i bilen, lyder indvendingen fra chaufførerne.”

Jaeh, så kunne en rigtig fed løsning være at I enten får indført dyrlæge kontrol ved hver transport, inden dyrene læsses, eller også bruger 5 minutter mere på Jeres arbejde og påtager Jer bare en lille bitte smule ansvar for at et dyr med brækket ben ikke står i flere timer og lider i Jeres bil, fordi I ikke mener I har et ansvar.

Fy for pokker hvor er det nemt at sige at de ikke behøver tænke på andre væsener, for der er ikke tid til at se om man påfører et dyr store lidelser. Vi slagter og spiser dyrene, ja, men vi kan da godt sørge for at behandle dem bare nogenlunde anstændigt indtil det tidspunkt. Også selv om de stakkels chauffører skal stilles til ansvar for at påføre levende væsener store gener og store smerter, fordi de lige vil spare lidt tid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.