Genkendelsens glæde

Der er i Fredericia lavet et skur til de folk man kalder udsatte, drankere eller sociale tabere, alt efter hvilket menneskesyn man har. Og i en årrække virkede Venstre som et lidt mere menneskeligt parti, men nu kommer genkendelse.

https://frdb.dk/artikel/byr%C3%A5dskandidat-efter-skur-reaktion-de-udsatte-er-utaknemmelige

Gratis skur, og så beder de om sollys? Utaknemmelige svin, der blot nasser på ærlige menneskers solskin. Er du socialt udsat, eller taber som det hedder internt i Venstre, så fortjener du aldeles ikke sollys, tværtimod ville alle rigtige mennesker sætte pris på at du holdt dig i skyggen så man ikke skulle forholde sig til dig.

Har de betalt skat, måske? Tænk på alle de nasserøve der går rundt og bare kræver og kræver. Handicappede børn må lære at arbejde før de får hjælpemidler. Drankere skal kunne fastholde et job før de kan få kommunal hjælp til at komme ud af misbruget. Og narkomaner har jo selv valgt deres skæbne, fordi de ikke gider arbejde. Ingen betalt skat, ingen glæder. Medmindre det er skatteunddragelse, det er jo den rigtige måde at gøre tingene på – hvis man ser på verden som en rigtig venstre mand.

Og en kontrakt om oprydning, det er da et minimum. Ingen oprydning, og skuret bliver låst. Kan de ikke gå? Jamen der er da ingen lov der forhindrer folk i at kravle rundt og rydde op. Sociale tabere sviner bare så meget mere end rigtige mennesker. Og når de så oven i købet gerne vil have en sandkasse til hundene, hvor skal vi så ikke ende henne? Det næste bliver vel at disse udskud vil behandles som rigtige mennesker.

Selvfølgelig skal folk ikke bare kræve og kræve, men hvis kommunen profilerer sig på at have lavet et (til venstre folk : Dette er et tænkt eksempel) genoptræningstilbud til folk uden ben og uden proteser, så hjælper det ikke at placere det i et højhus uden elevator. Laver man et tilbud til folk og er stolt af det, så må alle kunne forvente at tilbudsgiveren i det mindste har spurgt tilbudsbrugerne hvad de kunne tænke sig.

Jeg har lavet et tilbud om hjernekorrektion til højrefløjen, som forsøg. Det er et slag i nakken med en brændeknude, som “af mange fremtrædende folk på internettet” menes at kunne sætte hjernen i stand til at tænke på andre. Så skal Niels Martin Vind ikke komme og nægte at tage imod tilbuddet, for jeg har tilrettelagt det uden at inddrage nogen som helst, og forventer at alle det er rettet imod står med hatten i hånden og siger tak. Det har ikke en gang kostet skattekroner. Og Niels Martin Vind, kaldet Varm Luft ifølge anonyme kilder, skal ikke en gang reservere tid, han kommer bare og benytter sig af tilbuddet, gerne flere gange.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.